Bauknecht vaatwasser storing

De vaatwassers van Bauknecht zijn apparaten die in optima forma zijn ontwikkeld, maar het kan zo zijn dat een Bauknecht vaatwasser storing heeft. Er kunnen allerlei verschillende redenen zijn waarom een Bauknecht vaatwasser een storing op kan lopen.

Het nadeel van een storing bij een Bauknecht vaatwasser is dat de vaatwasser niet meer te gebruiken is. Er zit dus niets anders op dan de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Als u dat niet doet, blijft u met de vaat zitten of moet u de vaat met de hand gaan afwassen.

Hoe kan een Bauknecht vaatwasser een storing krijgen?

De vaatwassers van Bauknecht zijn in optima forma ontwikkeld. Dit betekent dat de vaatwassers zijn gemaakt op basis van jarenlange ontwikkeling. Hierdoor zijn het zeer goede vaatwassers, maar toch is er de mogelijkheid dat er een storing optreedt. Dit komt doordat een vaatwasser van Bauknecht gewoon zwaar belast wordt. Daarnaast is een storing in een vaatwasser heel snel het geval; er hoeft maar één plastic zakje of iets dergelijks verkeerd te zitten en de vaatwasser is verstopt.

Meest voorkomende storing bij een Bauknecht vaatwasser

Er zijn enkele storingen die het meest voorkomen bij een Bauknecht vaatwasser: de F8, de F3, en de F2.

Bij de storing F8 is er sprake van een fout in de waterhoogte. Dit kan komen doordat er bijvoorbeeld teveel schuimvorming is. Het is handig om hiervoor een service partner van Bauknecht in te schakelen.

De storing F3 geeft aan dat er iets mis is met de verwarming van de vaatwasser. Ook hierbij is het handig om een service partner van Bauknecht in te schakelen.

De storing F2 geeft aan dat er een lekkage in de bodemplaat is. Dit is een zeer vervelende storing die u hoogstwaarschijnlijk niet zelf op kan lossen.

Wij hopen dat je Bauknecht vaatwasser storing hiermee is verholpen!