Fagor vaatwasser storing

De vaatwassers van Fagor zijn zeer geavanceerde apparaten, maar het kan zo zijn dat een Fagor vaatwasser storing heeft. Er kunnen allerlei verschillende redenen zijn waarom een Fagor vaatwasser een storing op kan lopen.

Bij een storing in een Fagor vaatwasser is de vaatwasser niet meer te gebruiken. Als u de vaat niet met de hand af wil wassen, is het handig om snel een oplossing te vinden. U kunt sommige storingen bij een Fagor vaatwasser zelf oplossen, maar soms is het ook nodig om een gespecialiseerd bedrijf hiervoor in te schakelen.

Hoe kan een Fagor vaatwasser een storing krijgen?

De vaatwassers van Fagor zijn met de grootste zorg ontwikkeld. Hierdoor lijkt het een beetje vreemd dat hier storing in kunnen komen. Toch is dit niet geheel vreemd en verwonderlijk. Vaatwassers krijgen een hoop te verduren tijdens de gehele looptijd. Een stuk plastic dat een verstopping veroorzaakt, kan al een storing tot gevolg hebben. Vaatwassers zijn simpelweg gevoelige apparaten voor storingen.

Meest voorkomende storing bij een Fagor vaatwasser

Er zijn enkele storingen die het meest voorkomen bij een Fagor vaatwasser: de F4, F3 en F9.

Bij de foutcode F4 gaat de vaatwasser van Fagor continue door met pompen. Het lijkt erop bij deze foutcode dat er geen einde komt aan het pompen van de vaatwasser. Het handigste is om de stekker uit het stopcontact te trekken en vervolgens een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Dit bedrijf kan u hoogstwaarschijnlijk helpen met het probleem.

Bij de foutcode F3 is er een fout in de waterpomp geslopen. De afvoerpomp van een Fagor vaatwasser moet tijdens het draaien binnen een bepaalde periode leeg zijn. Als dat niet het geval is, krijgt u foutcode F3 te zien. Het handigste is om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Dit bedrijf kan u hoogstwaarschijnlijk helpen met het probleem.