Whirlpool vaatwasser storing

De vaatwassers van Whirlpool zijn zeer geavanceerde apparaten, maar het kan zo zijn dat een Whirlpool vaatwasser storing heeft. Er zijn verschillende redenen te verzinnen hoe het kan dat er een storing komt in een Whirlpool vaatwasser.

Bij een storing in een Whirlpool vaatwasser is de vaatwasser niet meer te gebruiken. Als u de vaat niet met de hand af wil wassen, is het handig om snel een oplossing te vinden. U kunt sommige storingen bij een Whirlpool vaatwasser zelf oplossen, maar soms is het ook nodig om een gespecialiseerd bedrijf hiervoor in te schakelen.

Hoe kan een Whirlpool vaatwasser een storing krijgen?

Vaatwassers zijn apparaten die tegen een stootje moeten kunnen. Over het algemeen worden vaatwassers behoorlijk zwaar belast en daardoor kunnen er natuurlijk altijd storingen komen in een vaatwasser van Whirlpool. Het voordeel van een storing in een Whirlpool vaatwasser is dat deze in de meeste gevallen zelf op te lossen zijn. In de andere gevallen is het nodig om een gespecialiseerd bedrijf hiervoor in te schakelen.

Meest voorkomende storing bij een Whirlpool vaatwasser

Er zijn enkele storingen die het meest voorkomen bij een Whirlpool vaatwasser: de F8, de F3, en de F2.

Bij de storing F8 is er sprake van een fout in de waterhoogte. Dit kan komen doordat er bijvoorbeeld teveel schuimvorming is. Het is handig om hiervoor een service partner van Bauknecht in te schakelen.

De storing F3 geeft aan dat er iets mis is met de verwarming van de vaatwasser. Ook hierbij is het handig om een service partner van Bauknecht in te schakelen.

De storing F2 geeft aan dat er een lekkage in de bodemplaat is. Dit is een zeer vervelende storing die u hoogstwaarschijnlijk niet zelf op kan lossen. U kunt hiervoor een gespecialiseerd inschakelen.

Is je Whirlpool vaatwasser storing verholpen, mooi! Zo niet, neem dan contact op met de leverancier van de vaatwasser voor verdere ondersteuning.